Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від нового Audi A7 Sportback

Німецька компанія Audi продовжує власну переможну ходу до вершин автомобільного світу. Поєднання сучасних технологій та промислового дизайну вдало вирізняє цього виробника на тлі двох інших преміум брендів. На початку тижня відбулася презентація нового покоління розкішного п’ятидверного купе на ім’я Audi A7 Sportback.

В технічному плані новачок майже не відрізняється від флагманського седану A8, тут так само використовується модульна платформа MLB Evo та модернізовані 6-циліндрові дизельні та бензинові двигуни. Одним з головних конкурентів для нового A7 Sportback вважається Porsche Panamera, водночас у BMW та Mercedes-benz є власний погляд на моделі в сегменті GT. Габаритна довжина A7 Sportback складає 4 метри 96 сантиметрів, що більше ніж у класичного седана A8.

Передня частина A7 Sportback виконана в новому фірмовому стилі бренду та вирізняється наявністю надсучасної світової оптики, яка отримала технології лазерного випромінення. Нове покоління A7 має схожий з попередником дизайн екстер’єру, але на практиці автомобіль виглядає набагато яскравішим та харизматичнішим. Особливого лоску новачку додає опціональний пакет S-line.

Значно більше спільного з флагманським A8 виявляється в середині A7 Sportback, де панує чарівна атмосфера новітніх технологій та сенсорних панелей. Сидячі на водійському місці найбільше відволікає від дороги інформаційно-розважальна система MMI Touch Response об’єднана з  10,1-дюймовим монітором, розміщеним по центру торпедо. Трохи нижче розмістився 8,6-дюймовий сенсорний блок управління клімат-контролем. Обидва екрани гармонійно вписані в загальний дизайн інтер’єру. Футуристична атмосфера в середині A7 Sportback поєднана з розкішним оздобленням та якісним складанням елементів салону.

Новий Audi A7 Sportback дебютує в Німеччині вже на при кінці 2017 року з одним з двох 6-циліндрових двигунів. A7 Sportback 55 TFSI отримав 3-літрову бензинову турбошістку на 335 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год у цієї версії купе триває всього 5,3 екунди. Дизельний агрегат при такому самому об’ємі видає 285 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Нові 6-циліндрові силові агрегати використовують м’яку гібридну технологію, яка використовує 48-вольтну систему електроживлення. Використання лише електронаддуву дозволяє економити близько 10% палива. 

На рідному для себе ринку Німеччини Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro оцінена в 70 тисяч євро, а в Україні ця цифра підросте ще на 10 тисяч євро…

27.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від нового Audi A7 Sportback

Політика конфіденційності